Huumorilla,ei vedetä hernettä nenuun!

> OINAS Oinaat ovat itsekkäitä vittupäitä, jotka suuttuvat joka asiasta, >>eivät ymmärrä huumoria mikäli se kohdistuu heihin tai johonkin heidän >>puutteisiinsa. Oinaat luulevat olevansa helvetin hauskoja ja mukavaa >>seuraa, mutta todellisuudessa kukaan ei pidä heistä. Rakkaudessa oinaat >>ovat parhaimmillaan, mikäli seurustelevat itsensä kanssa.

>>Yhteiselosta kenenkään kanssa ei tule mitään, sillä oinas ei >>yksinkertaisesti pysty ymmärtämään, että maailmassa on muitakin ihmisiä >>kuin he.

> MOTTO: "Sanoks joku jotai?"
> TYÖPAIKKA: Useimmiten se vihatuin kersantti
> AUTO: Joku nopea, virtaviivainen ja sisältä pieni

>>


HÄRKÄ Härkä inhoaa kylmää ja kuumaa ja yksinoloa ja seuraa ja kovia

>>ääniä ja liikaa hiljaisuutta... Härät ovat todella heikkoja ihmisiä >>sisältään, jotka valittavat joka asiasta. He kuvittelevat olevansa vahvoja >>ihmisiä, mutta todellisuudessa he ovat varsinaisia jeesmiehiä ja -naisia. >>Härälle ei koskaan käy mikään. Härät nukkuvat paljon.

> MOTTO: "Emmää..."

>>TYÖPAIKKA: aina kun menet asioimaan jonnekin, jossa pitäisi saada joku >>hoitamaan asiasi jämptisti, esiin piipertää koko työpaikan ainoa härkä, >>joka sanoo "kyllä" aina kun sinäkin sanot ja "ei" aina kun sinäkin sanot.

> AUTO: iso ja vähäkuluttava

>>

KAKSONEN

>>Kaksonen on niin vauhdikas, ettei kukaan kerkeä edes tekemään >>mielipidettään tästä rasittavasti vieteri-ihmisestä. Mikäli täpötäydessä >>juhlasalissa kuulet sen vittumaisimman ja kovaäänisimmän nauruäänen, >>siellä on kaksonen. Yleensä hän on kertomassa jotain itsestään eikä edes >>huomaa, että kukaan muu ei naura. Mikäli haluat seurustella kaksosen >>kanssa, muista laittaa hänet sähköaitaukseen lähtiessäsi kotoa, sillä >>palatessasi et löydä häntä mistään.

> MOTTO: "Ai minä?"
> TYÖPAIKKA: Mahdollisimman meluisa paikka, esim. baari.
> AUTO: Mikä tahansa, jos siellä on cd-soitin

>>
>RAPU Rapu on koko luomakunnan ihmetys. Kukaan ei ymmärrä, miksi
>>tällaisia ihmisiä on olemassa. Ravut ovat mustasukkaisia jopa omasta >>tietokoneestaan ja
>>juoksuttavat mieluusti muita. Rakkaudesta ravun kanssa ei tule mitään, hän >>elää vain itsensä kanssa, vaikka kuinka kuvittelisi olevansa seurallinen >>ja sosiaalinen. Rapu haluaa kolmetoista lasta, seitsemän koiraa, viisi >>kissaa, marsun, kanin ja perunamaan, eivätkä edes hoida niitä. Usein tämä >>jää puolison harteille. Ravut ovat yleensä niitä, joista tulee vanhana >>erakoita ja sitä he tulevat ihmettelemään lopun elämäänsä, että kuinka he >>tähän ovat joutuneet?

> MOTTO: "Kukaan ei pidä minusta!"

>>TYÖPAIKKA: Mikä tahansa, sillä ravut ovat ikävä kyllä usein hyvin >>varakkaita, vaikka tekisivät mitä
>>AUTO: Iso perheauto, jonka on itse ostanut, mutta suree asiaa koska >>haluaisi Ferrarin
>>

LEIJONA

>>Usein kun leijona tulee huoneeseen, moni ajattelee - "voi vittu..!" >>Leijonat ovat kaikki itserakkaita, leuhkia ja kuvittelevat tietävänsä >>kaikesta kaiken. Leijonat osaavat mielestään maalata, piirtää, kirjoittaa >>ja näytellä vaikka ovat vain surkuhupaisia yritellessään jäljitellä suuria >>mestareita. Mikäli joku leijona lukee tämän, hän nauraa suureen ääneen ja >>lähettää tämän kaikille ystävilleen hyvänä vitsinä ymmärtämättä, että se >>on totta.
>>MOTTO: "Olen jo pyrkinyt teatterikorkeakouluun, he eivät ilmeisesti ole >>vielä käsitelleet hakemustani. Ovat niin häkellyksissä esitelmästäni, että >>haluavat käsitellä sen viimeiseksi ja tehdä sitten rauhassa päätöksen, >>olenhan niin taitava vaikka itse >>sanonkinminullaonuseitatuttujanäyttelijäpuolellajaolen jne jne"

> TYÖPAIKKA: Joku, jossa saa olla koko ajan esillä, esim. idols koelaulut
> AUTO: Kallis ja näyttävä Mersu

>>

NEITSYT Neitsyet ovat raivostuttavan siistejä ja pilkunnussijoita.

>>Kukaan ei kestä heitä kahta minuuttia kauempaa. Usein armeijassa tai >>vastaavissa paikoissa neitsyitä ammutaan ja uhrataan *******lle. Silloin >>moni henkilö on helpottunut ja he saavat taas jättää märän pyyhkeensä >>sängyn päälle. Neitsyet eivät tule toimeen kenenkään kanssa, eivät edes >>toisien neitsyeiden, sillä aina jokaisessa ihmisessä on parannettavaa ja >>he ovat epähygieenisiä.

> MOTTO: "Pesiköhän tarjoilija kätensä käydessään vessassa?"
> TYÖPAIKKA: Automekaanikko
> AUTO: Citroên

>>

VAAKA Vaa'at kuvittelevat olevansa kauniita ja komeita, vaikka

>>näyttävätkin ihan homoilta ja huorilta. Vaa'at saavat usein huomiota minne >>tahansa menevätkin, mutta se johtuu siitä, että heillä roikkuu >>vessapaperia kengässä tai heidän suupielissään on suklaata. Vaaka >>tuijottaa koko ajan peiliin ja rakastaa itseään. Se hyvä puoli heissä on, >>että itserakkaus ei näy ulospäin. Ainoastaan se on raivostuttavaa, että he >>yrittävät koko ajan saada jotakuta rakastumaan häneen itseensä. Luoja >>auttakoon häntä, joka rakastuu vaakaan!

> MOTTO: "Kato eiksooki hieno?"
> TYÖPAIKKA: edustustehtävät
> AUTO: Söpö, punainen Renault

>>

SKORPIONI Skorpionit puhuvat jatkuvasti puhekumppaninsa päälle, ovat

>>käytökseltään hyökkääviä ja kiroilevat jatkuvalla syötöllä. Skorpionit >>pettävät kumppaneitaan, kusettavat pomoaan, kavaltavat rahaa jokaiselta, >>jonka tuntee ja potkivat naapurinsa koiria ja lapsia. On siis helppo >>arvata, ovat skorpionit rakastettavia?

> MOTTO: "Haista vittu!"
> TYÖPAIKKA: joku, jossa on tarpeeksi hölmö pomo
> AUTO: vaarallinen

>>

JOUSIMIES

>>Jousimiehestä et saa itsellesi ainakaan kumppania, ellei sinulla ole >>tarpeeksi hyvä lenkkarit. Jousimies juoksee koko ajan pakoon, >>ongelmiaankin. Hän yleensä jättää asiat muiden hoidettavaksi ja lähtee >>itse pois. Jousimiehet ovat piikitteleviä ihmisiä. He ajaantuvat yleensä >>joka paikkaan, niin hyvään työpaikkaan kuin seurustelusuhteeseen tekemättä >>itse mitään, sillä ovat varsinaisia hannuhanhia. Tästä syystä moni vihaa >>heitä

> MOTTO: "Kato mitä voitin arpajaisista"
> TYÖPAIKKA: riippuu tuurista
> AUTO: riippuu arpajaispalkinnosta

>>

KAURIS

>>Kauriita ei kukaan vihaa, sillä he tekevät töitä koko ajan yksinään >>pommisuojassa kaukana häiriöstä. Ainoastaan heidän puolisonsa on >>jatkuvasti katkera ja vihainen. Kauris ei edes huomaa. Hän ei yleensä >>huomaa edes sitä, että puoli kotia, lapset ja puoliso ovat lähteneet, >>ennen kuin on aika maksaa yhteisiä laskuja. Silloin kauris kyllä huomaa.

> MOTTO: "Lasketaanpas tarkalleen se 10%:n tippi"
> TYÖPAIKKA: oma perustama firma
> AUTO: Jaguar, tarpeeksi tyylikäs, mutta ei liian kallis

>>

VESIMIES

>>Vesimies on vitun idiootti. Hän ei yleensä tajua mistään mitään ja kävelee >>kaikkien perässä. Hän kävelisi vaikka sillalta alas, jos joku kehoittaisi. >>Vesimies kuvittelee olevansa Einstein, mutta epäonnistuu kaikessa pahasti. >>Yleensä he saavat pelkkää tuhoa aikaan ja sitten tulee joku muu ja korjaa >>jäljet (yleensä kauris)

> MOTTO: "En mä huomannut"
> TYÖPAIKKA: puolison valitsema
> AUTO: ei ole

>>
>KALAT
>>Kalat ovat yleensä rapajuoppoja, narkkareita ja työttömiä. He esittävät >>loppuun asti pirteää ja sosiaalista, vaikka mieli on hautonut itsemurhaa >>jo viimeiset kolmetoista vuotta. Kaloista valitettavasti pidetään, sillä >>he keksivät aina tekemistä. Usein he keksivät tekemistä, vaikka kukaan ei >>ole enää edes paikalla. Kalat ymmärtää vasta kolmen tunnin päästä, että >>juhlat ovat ohi. Siksi he ajautuvat masennuksissaan juomaan, koska hän >>missasi hyvät jatkot.

> MOTTO: "Meille pääsee!"
> TYÖPAIKKA: kiitä onneasi jos on
> AUTO: moottoripyörä
 

                   323526m20z8eunst.gif